İlk dəfə idi ki, Mostbetdə bu qədər böyük məbləğ oynayırdım. Əllərim titrəyirdi, amma bu həyəcandan yox, tamamilə fərqli bir səbəbdən. Mən peşəkar oyunçuyam, bu iş mənim üçün sadəcə əyləncə deyil, qazanc mənbəyidir. Və həmin gün planım var idi. Artıq üç aydır ki, bu platformanı araşdırırdım, mərc sistemlərini test edirdim, oyun alqoritmlərini öyrənirdim. Dostlarım mənə "dəli" deyirdilər, amma onlar başa düşmürdülər ki, mənim üçün hər oyun - bu bir şahmat partiyasıdır. Hər mərc - bu hesablanmış addımdır. Həmin gün səhər saat 6-da oyana, üç fincan qəhvə içdim, statistikaları yenidən yoxladım və giriş etdim. mənə maneəsiz giriş imkanı verdi, çünki əsas sayt bəzən bloklanırdı, amma mən bunu problemə çevirmirdim - peşəkarlar üçün maneələr yoxdur, sadəcə həll yolları var.
Oturub ekrana baxıram. Qarşımda ruletka, amma mən sadə ruletka oynamıram - mən Fransız ruletkasını seçirəm, çünki orada uduzma ehtimalı daha aşağıdır. Əvvəlcə kiçik mərclərlə başlayıram, test edirəm sistemin necə reaksiya verdiyini. Bu mənim taktikamdır: heç vaxt dərhal böyük oynamıram, əvvəlcə "hiss" etməliyəm oyunun ritmini. Üç saat ərzində mən sadəcə müşahidə edirəm, bəzən minimal mərclər edirəm, uduzuram, qazanıram, amma əsas məqsəd - məlumat toplamaqdır. Nə fərqi var ki, bu gün az qazanırsan? Əsas odur ki, sabah böyük uduş üçün zəmin yaradasan. Saat 11-də bir fasilə verdim, telefonuma baxdım - orada 5 buraxılmış zəng, dostlarım həyəcan təbili çalırdılar, amma mən onlara cavab vermədim. Onlar mənim "qumar oyunçusu" olduğumu düşünürdülər, amma əslində mən sadəcə öz işimi görürdüm.
Günorta yeməyindən sonra geri qayıtdım. Artıq əlimdə kifayət qədər məlumat var idi. Mən müəyyən etdim ki, bu gün qırmızı rəng bir qədər çox düşür, statistika bunu təsdiqləyir. Amma mən sadəcə rəngə oynamıram - mən nömrələrə, onların ardıcıllığına, sektorlara baxıram. Bir peşəkar üçün vacibdir ki, təkcə öz mərclərini deyil, həm də digər oyunçuların mərclərini izləyəsən. Məsələn, əgər üç nəfər eyni nömrəyə qoyursa, bu mənim üçün bir siqnaldır. O gün 4 nömrəli sektor boş idi, heç kim oraya mərc qoymamışdı, amma mən statistik bilirdim ki, bu sektor hər 37 dövrədən orta hesabla 3-4 dəfə düşür. Və artıq 42 dövrə idi ki, düşməmişdi. Riyaziyyat yalan danışmır. Mən qərar verdim ki, bu mənim "push" vaxtımdır. Əvvəlcə kiçik mərc - 20 manat, sonra 50, sonra 100. Və dördüncü cəhdimdə top məhz oraya düşdü. Qələbə! Qazancım 800 manat oldu. Amma mən dayanmadım. Mən peşəkar oyunçu kimi bilirəm ki, ən böyük səhv - bu erkən sevinməkdir. Kazino səni hər an geri çəkə bilər, əgər diqqətini itirsən. Mən sadəcə qeyd etdim uduşu və davam etdim.
Saat 4-də yenidən mostbet зеркаlo daxil oldum, çünki əlaqə bir anlıq kəsildi, amma bu mənim planımı pozmadı. Planım var idi - gündəlik 500 manat qazanc hədəfləyirdim. Artıq 800 qazandığım üçün, indi məqsədim risk etmədən bu qazancı qorumaq idi. Bir çox yeni oyunçular səhv edir - onlar düşünürlər ki, uduşdan sonra daha çox oynamalısan. Yox! Peşəkar üçün qayda belədir: qazancını qoru, sonra kiçik mərclərlə davam et, amma heç vaxt böyük məbləği bir dəfəyə risk etmə. Mən slotlara keçdim. Slotlar - bu mənim sevimli oyunumdur, çünki orada RTP (qayıdış faizi) aydın görünür. Mən yüksək RTP-li slotları seçirəm, ən azı 96%. Həmin gün "Book of Dead" oynadım. İlk 20 dövrə heç nə vermədi, amma mən gözlədim. 30-cu dövrədə 3 kitab işarəsi düşdü - bu pulsuz fırlanmalar deməkdir. Və sonra başladı... Pulsuz fırlanmalar zamanı mənə 4 eyni simvol düşdü, qazanc 1200 manat oldu. Ürəyim döyünürdü, amma mən soyuqqanlılığımı saxladım. Bunu hiss edirdim ki, bu gün mənim günümdür.
Axşam saat 8-də artıq ümumi qazancım 2500 manat idi. Həmin gün mən 14 saat oynamışdım, amma özümü yorğun hiss etmirdim. Mən peşəkaram, bu mənim işimdir. Amma ən maraqlısı hələ qarşıda idi. Saat 9-da live kazinoya keçdim, canlı dilerlərlə oyun. Bu daha mürəkkəbdir, çünki orada dilerin davranışını da izləmək lazımdır. Bəzi dilerlər müəyyən vərdişlərə malikdirlər - məsələn, topu müəyyən güclə atırlar. Mən bu detalları öyrənirəm. O axşam diler gənc oğlan idi, onun əli bir az titrəyirdi, yəqin ki, təcrübəsiz idi. Mən bundan istifadə etdim. Onun atışları daha proqnozlaşdırıla bilən idi. Mən böyük mərc etdim - 500 manat 17 nömrəsinə. Və top düşdü! 17! 35-ə vurma əmsalı ilə qazancım 17500 manat oldu. Otaqda oturanlar mənə baxırdılar, heç kim inanmırdı. Amma mən qalxdım, dərin nəfəs aldım, ekran qarşısında dayandım və sadəcə gülümsədim. Sonra hesabımı bağladım, pulu çıxartdım və getdim yatmağa.
Səhər oyananda bank hesabıma baxdım - orada 20 min manat əlavə idi. Həmin gün mən anladım ki, peşəkar oyunçu olmaq üçün sadəcə şansa deyil, hesablamalara, statistikaya, özünə nəzarətə etibar etmək lazımdır. Mən bir daha mostbet зеркаlo daxil oldum, amma bu dəfə sadəcə qazancımı yoxlamaq üçün. Və bilirsiniz nə maraqlıdır? Mən o günü heç vaxt unutmayacağam, çünki qazandığım təkcə pul deyildi - mən öz strategiyamın düzgünlüyünü sübut etdim. İndi dostlarım mənə "kral" deyirlər. Amma mən sadəcə gülürəm və deyirəm: "Bu sadəcə riyaziyyatdır, mistika yoxdur". Hər kəsə tövsiyəm: əylənmək üçün oynayırsınızsa, oynayın. Amma qazanmaq istəyirsinizsə - öyrənin, araşdırın, hesablayın. Və ən əsası - nə vaxt dayanacağınızı bilin. Mən dayandım. Qazandım. Və bu gün də o qazanc mənə yeni imkanlar açır. Bəlkə gələn həftə yenə oynayaram, amma bu dəfə başqa strategiya ilə. Çünki peşəkar üçün ən böyük həzz - bu prosesin özüdür, qazanc yox. Amma qazanc da pis deyil, hə?